ComPower AS er tildelt rammeavtale med Statoil for Johan Sverdrup prosjektet.

Rammeavtalen

ComPower er en ledende leverandør av avbruddsfrie strømforsyningssystemer til kritiske funksjoner ombord på skip og oljerigger. ComPower skal levere telekom UPS til Sverdrup prosjektet, inkludert design, produksjon og ferdigstilling. Enhetene vil drive personvarslingssystemer og alarmsystemer, samt kommunikasjon, telefon og nettverk på plattformene. Vi anser denne rammeavtalen som en tillitserklæring til våre kapabiliteter og produkter.

Foto: Statoil ASA

ComPower

ComPower ble etablert i 1994 av erfarne ingeniører. Siden da har ComPower vokst til å bli en ledende leverandør av kraftelektronikk, og har etablert et renommé for å levere pålitelige og servicevennlige systemer. ComPower er lokalisert i Bergen, to minutter unna Bergen lufthavn Flesland (BGO).

ComPower spesialiserer seg på UPS systemer for kommunikasjon og navigasjon om bord i skip og oljerigger. Våre systemer er modulbaserte, servicevennlige og svært pålitelige. Systemene er designet for å være lett tilgjengelig for vedlikehold og rask service, for å eliminere risikoen for nedetid. Løsningene våre har høy virkningsgrad, noe som reduserer behovet for kjøling. Dette gjør at systemene våre er lettere og mindre plasskrevende enn alternativene og reduserer strømforbruk og ventilasjonskrav. Vi har også utviklet et utladetestsystem, for batteribanker, som kan integreres i UPS. Systemet forsyner utladet energi tilbake til nettet om bord, noe som sparer tid, energi og oppsett av utstyr.

Vi er glade for å være den foretrukne leverandør til en rekke selskaper over hele verden, og har levert UPS-systemer til over hundre oljeplattformer og FPSO-er, inkludert de fleste av installasjonene i Nordsjøen. Vi vil fortsette vårt fokus på kvalitet og forbedring for å holde våre kunder trygge og opprettholde vårt renommé som leverandør av pålitelige løsninger.

Prosjektet

Som et av de fem største oljefeltene på norsk sokkel, vil Johan Sverdrup bli et av de største industrielle prosjekt i Norge de neste 50 årene. Topp produksjon forventes å utgjøre 25% av all norsk olje- og gassproduksjon. Erfaringen, teknologien og kompetansen som til sammen har blitt opparbeidet i løpet av de siste 40 årene, vil gagne dette prosjektet, og vil sikre arbeidsplasser i lang tid fremover.

Tags: Statoil,, rammeavtale,, sverdrup,, ups,, prosjekt,, telecom,, batterier,, kommunikasjon,

Tlf.: 55 20 90 50       E-post: mail@compower.no  
2017 © ComPower AS
Vi benytter cookies for analysere bruken og for å bedre brukeropplevelsen av vårt nettsted, hvis du fortsetter aksepterer du dette.
Ok